Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

5 motive ca să-ți începi ziua cu ceai de ghimbir și miere

De la întărirea imunității până la ajutor în curele de slăbire, ceaiul de ghimbir cu miere conferă numeroase beneficii pentru sănătate. Iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care o să-ți dorești să începi ziua cu ceaiul perfect: savoare, aromă, beneficii de sănătate.

Ceaiul de ghimbir cu miere poate înlocui cu succes ceașca de cafea sau orice alt ceai cu care te-ai obișnuit dimineața. Este o opțiune foarte sănătoasă, care conține un nivel ridicat de vitamine și minerale, printre care vitamina C, potasiu, magneziu și fier, foarte importante pentru a-ți asigura energia de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Mai multe detalii despre beneficiile de sănătate ale ceaiului de ghimbir cu miere

1. Ajutor dacă vrei să slăbești
Unul dintre cele mai uimitoare beneficii este faptul că te ajută să slăbești. O ceașcă de ceai de ghimbir cu miere consumată dimineața ajută la menținerea nivelului normal al zahărului sangvin, determină senzația de sațietate și reduce sau întârzie apariția senzației de foame. Este o metodă foarte simplă de prevenire a obezității.

2. Digestie mai bună
O ceașcă de ceai de ghimbir cu miere te ajută să lași la o parte problemele digestive. Ceaiul stimulează procesul de digestie și previne balonarea. Consumul lui regulat, în fiecare dimineață sau măcar o dată la două zile, ajută organismul să digere și să absoarbă mai bine alimentele.

3. Stimularea imunității
Ceaiul de ghimbir ajută la îmbunătățirea imunității organismului prin conținutul său ridicat de vitamina C și antioxidanți.  Un organsim cu un sistem imunitar puternic poate lupta mai bine cu virușii și bacteriile cauzatoare ale bolilor. Practic stimulaează abilitatea organismului de a lupta cu infecțiile.

4. Reducerea inflamațiilor
Atât ghimbirul cât și mierea au puternice calități antiinflamatorii, astfel încât ajută organismul în lupta împotriva inflamațiilor, durerii și umflăturilor. Este un remediu extrem de benefic pentru pacienții cu artrită, o ceașcă de ceai cu ghimbir și miere având un miraculos efect calmant și relaxant.

5. Tratează amețelile și greața
Starea de greață, de amețeală și vomă, poate fi tratată în mod natural cu acest ceai de ghimbir și miere. Este ca o formulă naturală pentru tratarea stărilor de greață ce apar la femeile însărcinate.

Cum se prepară ceaiul de ghimbir și miere

O ceașcă sau două de apă se pun la fiert. Se adaugă câteva felii de ghimbir și se lasă să fiarbă cel puțin 20 de minute.

Apoi se strecoară și după ce se mai răcorește puțin se adaugă mierea și lămâie, felii sau suc de lămâie. Se  pot adăuga și câteva frunze de mentă, pentru un plus de savoare.

Leave a Reply
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.