Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Buzele crăpate sunt o problemă pentru tine? Vezi trei rețete simple de rezolvare, pe bază de miere

Buzele crăpate pot apărea oricând, din diverse motive. De aceea am pregătit pentru voi trei rețete foarte simple, care pot să vă facă buzele fine fără efort. Iar toate sunt pe bază de miere și alte ingrediente naturale!

Să mai spunem încă o dată de ce folosim mierea? În primul rând, pentru calitățile sale antibacteriene extraordinare. Mierea poate ajuta la tratarea acelor puncte negre deranjante care apar mereu în jurul buzelor. Iar mierea are și un efect grozav de calmare și hidratare a pielii, dând buzelor plusul de culoare pe care ni-l dorim.

Iată și rețetele, pe care le poți prepara foarte ușor la tine acasă, din ingrediente care se găsesc cu ușurință. Procură-le și folosește-le, ca să arăți bine în orice selfie sau poză de familie!

Scrub pentru buze cu ulei de cocos și miere

Scrub pentru buze cu ulei de cocos și miere

Combină aceste ingrediente puternice – ulei de cocos, miere, zahăr și apă. Uleiul de cocos aduce plusul de umiditate necesar, în timp ce zahărul exfoliază și îndepărtează celulele moarte ale pielii.

Se pune o lingură de miere într-un bol, apoi se adaugă o lingură de ulei de cocos. Se amestecă foarte bine, până se obține o compoziție uniformă. Dacă s-au format cocoloașe, poți pune amestecul puțin la microunde. 10 secunde sunt suficiente pentru ca acestea să se desfacă. Apoi adaugă 2 linguri de zahăr și finalizează cu o jumătate de lingură de apă călduță.

Freacă buzele cu acest amestec timp de 1-2 minute, apoi aplică un balsam de buze. Amestecul poate fi ținut la frigider timp de două săptămâni, suficient de mult timp pentru a-l folosi.

Scrub pentru buze cu zahăr brun și miere

Scrub pentru buze cu zahăr brun și miereȘi acest scrub este foarte simplu de preparat. Ai nevoie de miere, zahăr brun și zahăr alb, la care se adaugă puțin ulei de măsline. Acesta din urmă ajută mierea în conferirea de umiditate pielii, iar zahărul este agentul de exfoliere.

Se amestecă câte o linguriță de zahăr brun și zahăr alb, o lingură de miere și jumătate de lingură de ulei de măsline. După ce ai amestecat bine, se poate folosi. Se freacă buzele cu puțin amestec, timp de 1-2 minute, de câte ori simți nevoia. Nu uita să aplici un balsam de buze după clătire.

Scrub pentru buze cu miere și scorțișoară

Scrub pentru buze cu miere și scorțișoară

Umple-ți buzele de energie cu acest scrub condimentat. Amestecă zahăr brun, ulei de cocos, miere și pudră de scorțișoarăpentru a obține un exfoliant puternic. Scorțișoara este grozavă pentru vindecarea crăpăturilor din pielea buzelor și pentru a le da un aspect mai plin, având și calități exfoliante. Zahărul brun are granule mai mari, care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, aducând astfel la suprafață pielea nouă, sănătoasă. Iar uleiul de cocos și mierea își unesc efectul de hidratare și de menținere a umidității în piele.

Se amestecă 2 linguri de zahăr brun cu câte o lingură de miere, ulei de măsline și scorțișoară. După ce ai amestecat bine, poți pune totul într-un borcănel. Iei câte puțin și freci ușor buzele timp de 1-2 minute, folosind mișcări circulare. Clătește și apoi aplică un balsam de buze.

Leave a Reply
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.