Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Cătina cu miere, prietena de nădejde a familiei tale

Ne apropiem cu pași repezi de luna septembrie și mulți dintre noi am început deja pregătirile pentru școală. Adaugă cătina cu miere pe lista de cumpărături, pentru a evita îmbolnăvirile dese ale copilașului tău!

Cu siguranță te-ai mai confruntat cu această problemă, așa ca te invităm să încerci acest remediu dulce! Copiii îl vor îndrăgi, și mai mult decât atât, el poate fi consumat de întreaga familie, de la mic, la mare.

Deoarece cătina cu miere este un remediu valoros împotriva a nenumărate boli. Combinaţia este plină de substanţe cu rol antioxidant şi foarte multă vitamină C, de zece ori mai multă decât lămâia şi de două ori mai multă decât măceşele.

Datorită concentraţiei foarte mari de vitamina C, cătina te fereşte de răceli şi cu atât mai mult bobiţele care înoată în miere. Calitățile naturale ale cătinei sunt potențate de calitățile terapeutice deosebite ale mierii de salcâm.

Fructele de cătină se păstrează cel mai bine în miere de albine, iar cătina cu miere are un conținut de microelemente similare cu sângele uman. Prin urmare este foarte ușor asimilată de organism, alături de efectul său antibacterian, bacteriostatic, vindecător și reparator.

Mierea de salcâm folosită la prepararea de cătină cu miere Taina Vie este 100% naturală, ea îți va aduce multiple beneficii pentru sănătate și nu calorii inutile! Este și ea bogată în antioxidanți și nu conține grăsimi, iar gustul dulce este dat de conținutul de glucoză și fructoză, sursele naturale de energie ale organismului tău.

Cătina cu miere stimulează imunitatea, crește pofta de mâncare, curăță pielea și aduce aportul zilnic de vitamine și minerale, este un foarte puternic energizant, iar câteva lingurițe de dimineață nu numai că ajută digestia și tranzitul intestinal, ci te umple cu energie pentru întreaga zi.

Pentru stimularea imunității se administrează o linguriță pe zi copiilor peste 4 ani, timp de trei luni. Sigur, dacă e vorba de un copil cașectic i se poate da în fiecare zi pentru stimularea poftei de mâncare.

Cătina cu miere tratează anemia copiilor, dar poate fi folosită și pentru creșterea imunității, mai ales în cazul celor mai mici, între 4 și 6 ani, care abia se pregătesc să intre în colectivitate.

Cătina cu miere de albine îmbunătățește vederea, întărește unghiile și firul de păr, contribuie la creșterea rezistenței sistemului osos și ameliorează boli ale sistemului respirator.

Cătina cu miere are și efecte psihologice, dacă este administrat regulat ajută la reducerea stresului și este de mare ajutor pentru cei care se luptă cu depresia. Pentru cei suprasolicitaţi de efort fizic sau intelectual, se recomandă 4-5 linguriţe de cătină cu miere, de trei ori pe zi.

Numeroase studii arată că mierea de albine cu cătină vindecă și ameliorează numeroase boli, printre care unele foarte grave cum ar fi cancerul și sida, reface organismul obosit, vindecă unele alergii, gastrite, afecțiuni sexuale, etc.

Cătina cu miere regenerează ţesuturile după arsuri, răni sau intervenţii chirurgicale – se recomandă o cură de o lună.

Cătina cu miere creşte rezistenţa la efortul fizic – se recomandă 1-2 linguriţe înainte de a se efectua efortul fizic.

Cătina cu miere întăreşte inima  – se recomandă 3-4 linguriţe pe zi de cătină cu miere.

Cătina cu miere te ajută să te laşi de fumat. Se recomandă o cură de luni de cătină cu miere, timp în care se vor administra 3-4 linguriţe pe zi. Această combinaţie te va ajuta să laşi ţigările cât ai clipi!

Cătina cu miere accelerează procesele de dezvoltare mentala și fizică la copii -se recomandă câte o linguriţă de cătină cu miere, de 3 ori pe zi.

 

Cum se administrează cătina cu miere?

 

În general se recomandă să se ia câte 1 sau 2 lingurițe pe zi, dimineața, pe stomacul gol, începând din toamnă, până în primăvară.

Cura pentru copiii peste 2 ani. Se iau 1-2 lingurițe, dimineața pe stomacul gol, timp de 10 zile. După o pauză de 10 zile, cura se poate relua încă 10 zile. Ar fi ideal să se înceapă acest tratament în luna septembrie.

Combinația de cătină cu miere are și alte proprietăți terapeutice:

 • este un supliment nutritiv și alimentar - s-a folosit în alimentația cosmonauților, datorită efectelor sale energizante și echilibrante
 • este antioxidant, eliminând radicalii liberi
 • este recomandat în afecțiunile neuropsihice: depresie, astenie, stres, boala Alzheimer, boala Parkinson, are și efecte narcotice
 • în boli neoplazice - tumori, adenoame, leucemii
 • în boli infecțioase și inflamatorii
 • în boli alergice
 • în boli digestive: ulcer gastroduodenal, diaree
 • combate îmbătrânirea pielii și a organismului în general
 • în reumatism
 • în boli endocrine
 • în boli dermatologice: urticarie, arsuri, escare, dermatite, eczeme, acnee, psoriazis, arsuri solare, papiloame
 • în boli cardiovasculare: tulburări circulatorii, boala coronariană, hipertensiune arterială
 • are efect afrodiziac, stimuleaza apetitul sexual, combate infertilitatea și sterilitatea feminină și masculină; este considerată adevarata viagra naturală
 • în gingivită
 • protejează împotriva radiațiilor de orice natură
 • în geriatrie are rezultate bune, efecte regeneratoare și de întinerire
 • în obezitate, inhibând pofta de mâncare
 • în cosmetică.

2 thoughts on “Cătina cu miere, prietena de nădejde a familiei tale”

Leave a Reply
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.