Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere și sănătate

 • Turmeric și miere: Învață cum poți profita de beneficiile acestui amestec magic!

  Turmericul cu  miere, acest elixir cunoscut sub numele de magia galbenă, poate reduce riscul de cancer, îți protejează creierul și stimulează imunitatea, la nivele rezervate nemuritorilor.

  Dacă ești în căutare de metode naturale și delicioase pentru stimularea nivelului de sănătate și de energie, atunci ești în locul care trebuie. Acest condiment străvechi, a devneit unul dintre cele mai indrăgite remedii, iar atunci când este combinat cu mierea, calitățile sale benefice devin încă și mai puternice.

  Continue reading

 • Laptele cu miere, dulce, gustos și sănătos!

  Laptele cu miere este o băutură foarte cunoscută și recomandată pentru beneficiile sale de sănătate. Atât laptele cât și mierea sunt ingrediente sănătoase, dar atunci când sunt consumate împreună, pot face minuni pentru organismul uman.

  Iată care sunt cele mai importante moduri în care laptele cu miere îți îmbunătățește sănătatea!

  Continue reading

 • 5 combinații cu miere care fac minuni pentru sănătatea ta

  Mierea este ingredientul natural cu cele mai multe beneficii pentru sănătate. Efectele sale pozitive asupra organismului uman sunt încă și mai puternice dacă este folosită în combinație cu alte alimente.

  Iată 5 combinații puternice cu miere care fac minuni pentru sănătatea și frumusețea ta!

  Continue reading

 • Remedii naturale cu miere pentru ulcerul de stomac

  Ulcerul de stomac este o leziune a mucoasei stomacului, datorită producției excesive de acid. Aceasta cauzează o senzație puternică de arsură în abdomen, dar și inflamație, reflux gastric și alte simptome digestive neplăcute.

  În majoritatea cazurilor, totul apare datorită infecției cu bacteria H. Pylori, dar se poate datora și consumsumului excesiv de tutun, alcool sau unele alimente iritante. Chiar dacă nu toate cazurile sunt grave, este esențial ca ulcerul de stomac să fie tratat imediat, pentru a evita apariția altor complicații în organism.

  Continue reading

 • De ce ar trebui să consumăm miere înainte de culcare?

  Simți nevoia de ceva dulce înainte de culcare? Cea mai bună alegere nu este altceva dcât o lingură plină de miere. Într-adevăr, nu este una dintre gustările de seară obișnuite, dar cu siguranță este benefică.

  Mierea este dulce și gustoasă, iar atunci când este consumată înainte de culcare, organismul tău are ocazia de a-i absorbi toată bunătatea pe parcursul nopții, minunile pe care le face pentru tine sunt cu adevărat surprinzătoare. Să vedem care sunt acestea!

  Continue reading

 • 5 remedii surprinzătoare pentru calmarea durerilor de gât

  De cele mai multe ori, când durerea de gât este deranjantă, ne gândim la un ceai cald cu miere. Dar efectul este încă și mai bun dacă punem mierea în cafea. Despre acesta și despre alte remedii surprinzătoare, vorbim în articolul de mai jos.

  În spatele durerii de gât stă cel mai probabil o infecție virală sau o răceală. Dacă durerea de gât este însoțită de febră sau de dificultăți mari de înghițire, cel mai bine este să mergem la medic. Dar dacă durerea de gât este mai ușoară, pentru reducerea intensității simptomelor, ce ar putea funcționa mai bine decât remediile naturale,  mai ales cele pe bază de miere?

  Continue reading

 • 7 beneficii ale consumului zilnic de miere, pe care trebuie să le știi

  Ce bună este mierea, nu-i așa? Această substanță dulce și vâscoasă este pur și simplu alimentul minune pe care ni-l oferă albinele, ale cărui beneficii pentru sănătate sunt pur și simplu inestimabile.

  Mierea este produsă și consumată în întreaga lume, multe dintre beneficiile sale pentru sănătate fiind deja știute. Desigur, cea mai bună miere este mierea naturală, cât mai puțin procesată, astfel ea păstrându-și intacte nutrienții și ceilalți constituenți benefici.

  Continue reading

 • 8 motive pentru care ar trebui să bem apă cu miere și lămâie în fiecare zi

  Apa cu miere și lămâie este considerată o adevărată băutură vindecătoare datorită calității ei de a arde grăsimile, de a elimina toxinele și a menține sănătatea și starea de bine a organismului. Iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să bem apă cu miere și lămâie în fiecare zi.

  Atât mierea cât și lămâile au puternice calități terapeutice. În general, mierea este folosită drept îndulcitor natural, înlocuitor al zahărului procesat, iar lămâile sunt folosite pentru aroma lor picantă, dar mierea are mult mai mulți compuși benefici și nutrienți de care ar trebui să profităm pentru o viață sănătoasă. Pe de altă parte, lămâile sunt o sursă excelentă de vitamina C și de compuși benefici precum acid citric și flavonoide.

  Continue reading

 • Propolisul și depresia. Care sunt speranțele pe care ni le oferă stupul?

  Depresia este o problemă de sănătate majoră, cu peste 350 de milioane de persoane care suferă de aceasta pe tot globul. Medicamentele pentru depresie sunt deci foarte vândute, dar, pentru cei care doresc să le evite, există și opțiuni naturale eficiente.

  Cercetările privind efectul propolisului și a mierii asupra depresiei ar putea limita la maxim folosirea medicamentelor pentru tratarea acestei probleme de sănătate.

  Continue reading

 • Aloe Vera cu miere poate trata cancerul, conform studiilor

  Un studiu publicat în 'Journal of Medicinal Food', indică faptul că aloe vera cu miere poate fi o metodă naturală alternativă sigură și eficientă pentru tratarea cancerului. Conform studiului, aloe vera cu miere poate reduce efectiv progresia tumorilor din organism.

  Și multe alte studii anterioare recunosc potențialul anticancerigen natural pe care îl au aloe vera și mierea. Ambele au efecte imuno-modulatoare și antioxidante, care contribuie la distrugerea celulelor canceroase.

  Continue reading

Articolele de la 1 la 10 din 172 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 18
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.