Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere și sănătate

 • 5 motive ca să-ți începi ziua cu ceai de ghimbir și miere

  De la întărirea imunității până la ajutor în curele de slăbire, ceaiul de ghimbir cu miere conferă numeroase beneficii pentru sănătate. Iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care o să-ți dorești să începi ziua cu ceaiul perfect: savoare, aromă, beneficii de sănătate.

  Ceaiul de ghimbir cu miere poate înlocui cu succes ceașca de cafea sau orice alt ceai cu care te-ai obișnuit dimineața. Este o opțiune foarte sănătoasă, care conține un nivel ridicat de vitamine și minerale, printre care vitamina C, potasiu, magneziu și fier, foarte importante pentru a-ți asigura energia de care ai nevoie pe parcursul zilei.

  Continue reading

 • Lăptișorul de matcă, polenul și mierea reduc simptomele menopauzei

  Produsele stupului sunt o soluție pentru simptomele menopauzei? Ar putea lăptișorul de matcă, polenul de albine și mierea să calmeze aceste simptome? Iată câteva întrebări la care oamenii de știință și-au propus să răspundă.

  Multe femei încep să aibă emoții atunci când se apropie de această perioadă. Fie că teama este direct legată de simptomele asociate menopauzei, fie că ține riscul crescut de apariție a unor probleme de sănătate, menopauza este în mod sigur o perioadă inconfortabilă, care poate dura oricât între 4 și 12 ani.

  Continue reading

 • Consumul de miere naturală te eliberează de anxietate și stress!

  Ai nevoie să te calmezi și să te relaxezi? Noi studii arată că mierea naturală reduce anxietatea rapid dacă este consumată în doze corespunzătoare.

  Recent, oameni de știință și-au propus să determine dacă mierea are abilitatea de a elibera stress-ul și anxietatea, dar și de a intensifica abilitățile de mișcare și de orientare la cobai. Mai exact, și-au pus întrebarea dacă mierea naturală ajută animalele să se relaxeze și le îmbunătățește abilitatea de a-și mișca corpul?

  Continue reading

 • Mierea și diabetul de tip 2. Este mierea o soluție sigură pentru diabetici?

  Mierea este din ce în ce mai multă folosită ca remediu natural, demonstrându-și eficiența în cazul multor probleme de sănătate. Dar este ea o alternativă sănătoasă pentru persoanele cu diabet?

  Pentru orice persoană recent diagnosticată cu diabet, alimentele care conțin mult zahăr sunt o adevărată sperietoare. E adevărat, alimentele dulci trebuie evitate, deoarece ele pot cauza o creștere bruscă a nivelului zahărului sangvin, dar sunt prea puține informații despre alimentele care pot fi consumate de către diabetici. Deci diabeticilor nu le este recomandat consumul de zahăr sau îndulcitori. Dar ce se poate spune despre miere?

  Continue reading

 • Tonic pentru sănătate cu miere și oțet din cidru de mere

  Mierea și oțetul, două ingrediente utilizate atât în scopuri culinare cât și medicinale, pot forma împreună un foarte bun tonic pentru sănătate.

  Amestecul, de obicei diluat cu apă, conferă o gamă largă de beneficii, inclusiv scăderea greutății și reducerea nivelului zahărului sangvin.

  Continue reading

 • Alimente pe post de medicament? Da. Iar mierea este doar unul dintre ele.

  Ceea ce mâncăm ne influențează sănătatea. Studiile arată că unele obiceiuri alimentare pot induce apariția unor boli, în timp ce altele ne oferă calități medicinale și protectoare puternice.

  Sigur, dieta nu poate înlocui medicamentele, dar poate ajuta la prevenirea și chiar la tratarea multor boli.

  Continue reading

 • Mierea este unul dintre alimentele cele mai bogate în antioxidanți. Ce sunt aceștia și care este rolul lor?

  Mierea naturală, de înaltă calitate, se evidențiază prin conținutul foarte ridicat de antioxidanți. Aceștia includ o serie de acizi organici și compuși fenolici, precum flavonoidele.

  Aceasta este practic cea mai mare putere pe care o are mierea, cu atât mai mare cu cât mierea este mai închisă la culoare.

  Continue reading

 • Ceaiurile cu miere care au cel mai puternic efect antiinflamator

  Unele plante conțin compuși puternici, elemente fitochimice care pot preveni degradările produse de stresul oxidativ al celulelor și reduce inflamația.  Aceste calități antiinflamatorii ajută la reducerea durerii provocată de inflamație, inclusiv la ținerea sub control a bolilor care o generează.

  Mierea naturală, nepasteurizată, este și ea o sursă bogată de antioxidanți. Unele dintre tipurile de miere conțin la fel de mulți antioxidanți ca fructele și legumele. Adăugată în ceaiurile cu efect antiinflamator, mierea potențează efectul acestora, protejând organismul de acțiunea radicalilor liberi.

  Continue reading

 • Beneficiile surprinzătoare ale ceaiului de măceșe cu miere

  Din măceșele atât de cunoscute pentru conținutul lor ridicat de vitamina C, dar și de alte vitamine, se poate prepara un ceai cu o deosebită aromă florală, dar și cu un gust distinct, acrișor.

  Mierea adăugată în ceașca de ceai de măceșe nu are doar rolul de a-i echilibra gustul, ci și de a-i potența beneficiile de sănătate, care nu sunt deloc puține: îmbunătățirea imunității și a sănătății inimii, scădere în greutate, încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, etc.

  Continue reading

 • Alimentele care stimulează imunitatea. Mierea este pe locul întâi!

  În anotimpul cald, există totuși riscul de apariție a unor boli sau infecții, mai ales dacă vremea este mai mult ploioasă. Puțină grijă în alegerea unor alimente care să stimuleze imunitatea nu strică deloc.

  Și ce este mai la îndemână și mai eficientă în stimularea imunității decât mierea? Ce să mai vorbim de faptul că o putem consuma ca atare, sau împreună cu alte alimente care îi potențează efectul!

  Continue reading

Articolele de la 1 la 10 din 199 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 20
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.