Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere și sănătate

 • 13 motive de sănătate pentru care trebuie să consumăm mereu miere

  Albinele produc neobosite mierea, care pentru noi nu este doar un aliment ci mai ales un medicament. Pentru că mierea este o combinație de zaharuri, minerale, aminoacizi și vitamine, pentru că are calități antioxidante, antifungice și antibacteriene, toate acestea sunt suficiente motive pentru ca noi să o consumăm zilnic.

  Beneficiile de sănătate ale mierii sunt numeroase, dar noi ne-am gândit să trecem în revistă pe câteva dintre cele mai importante.

  Continue reading

 • Potențează-ți memoria și sănătatea creierului cu miere naturală!

  Ideea că mierea naturală, atât de puțin costisitoare și de ușor de achiziționat, poate stimula semnificativ și ne poate proteja creierul împotriva degradării, pare dificil de acceptat. Ne-am obișnuit să credem că doar medicamentele scumpe pot stimula memoria, reduce anxietatea sau ajuta la dezvoltarea de noi celule ale creierului, dar acest lucru nu este întru totul adevărat .

  Adevărul este că mierea naturală poate face și ea toate aceste lucruri, și sunt numeroase studii științifice care validează acest fapt.

  Continue reading

 • 4 băuturi tonice cu miere pentru stimularea imunității

  Pentru stimularea imunității se recomandă adesea consumul de lichide, alături de reducerea consumului de dulciuri, fast-food sau alimente prăjite, acestea având un impact direct asupra imunității organismului.

  Băuturile tonice cu miere, foarte simplu de preparat acasă, te ajută să lupți în mod natural împotriva infecțiilor. Ai nevie doar de câteva ingrediente și totul e gata în câteva minute. Consumă regulat aceste băuturi tonice pentru stimulearea imunității organismului!

  Continue reading

 • Ceaiul fierbinte cu miere, un remediu natural pentru gripă și răceală

  Un ceai fierbinte cu miere este cel mai bun remediu pentru gripă și răceală. Dar cât de fierbinte poate fi ceaiul? Nu se distrug astfel principiile active din miere? Iată câteva întrebări la care încercăm să găsim un răspuns.

  Ceaiul fierbinte cu miere și lămâie reduce simptomele gripei și răcelii, luptă cu microbii și susține sistemul imunitar. Poate fi orice fel de ceai și oricât de mult! Poți bea chiar și 5-6 cești pe zi, pentru că orgnaismul are nevoie să fie bine hidratat.

  Continue reading

 • Ce sunt shoturile cu ghimbir și miere? De ce sunt ele benefice pentru sănătate?

  Shoturile cu ghimbir sunt băuturi cu o concentrație mare de rădăcină de ghimbir, care stimulează sistemul imunitar și te vindecă de diverse boli. Mierea adăugată reprezintă un plus de gust, dar și de beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea capacității antioxidante, antibacteriene și antiinflamatorii.

  În ultima perioadă, shoturile cu ghimbir și miere au devenit foarte populare în comunitatea wellness, dar ele au fost utilizate de sute de ani pentru tratarea problemelor de  sănătate.

  Continue reading

 • Cafeaua îndulcită cu miere în loc de zahăr, cel mai simplu truc de sănătate

  Cafeaua îndulcită cu miere este subiectul a numeroase dezbateri, dar toată lumea este de acord că zahărul în băutura de dimineață nu este deloc cea mai bună opțiune.

  Dacă ți-e teamă că mierea va schimba gustul cafelei, îți recomandăm să folosești mierea de salcâm. Ea nu va altera cu nimic gustul sau aroma  cafelei. Singura grijă va fi să nu adaugi mierea în cafeaua prea fierbinte, pentru a nu distruge principiile active ale acesteia.

  Continue reading

 • Calitățile vindecătoare ale mierii naturale și efectele sale magice

  Mierea naturală a fost dintotdeauna folosită în medicina tradițională, datorită nutrienților și multitudinii de principii active pe care le conține, dar și datorită calităților sale vindecătoare. Pentru că, mierea naturală, neprocesată, care vine direct din stup, poate conține urme de polen, propolis, dar și numeroși antioxidanți.

  Pe lângă acestea, mierea are calități antibacteriene, antiinflamatorii, antivirale și antifungice, iar de aici decurg majoritatea efectelor magice pe care le are mierea asupra orgnaismului uman.

  Continue reading

 • Amestecul de miere care te poate ajuta cu alergiile sezoniere

  În plin sezon al alergiilor, ne gândim tot mai mult la remedii naturale care să ne ajute să scăpăm lăcrimare și congestie. Datorită calităților sale vindecătoare, mierea este pe primul loc în topul remediile pentru alergiile sezoniere la polen.

  De aceea vă prezentăm un amestec pe bază de miere, care poate ajuta la reducerea simptomelor nu doar a alergiilor sezoniere, ci și la o gamă largă de alergii comune, inclusiv la praf, mucegai, animale de companie, sau chiar anumite alimente. O metodă delicioasă de a scăpa de aceste simptome neplăcute.

  Continue reading

 • Mierea dulce aduce somnul lin. Consum-o înainte de culcare!

  Consumul de alimente dulci înainte de culcare poate afecta negativ calitatea somnului, ceea ce se răsfrânge asupra nivelului de energie de a doua zi și te face să te simți obosit. Dar acest lucru nu este valabil și pentru miere!

  Dacă vrei să-ți satisfaci pofta de dulce seara înainte de culcare, mierea este cea mai bună alegere. Ea te ajută să te relaxezi și să dormi bine toată noaptea.

  Continue reading

 • Beneficiile de sănătate ale mierii depind și de cât de multă consumi

  Zahărul este unul dintre cele mai comune ingrediente în bucătărie. Îl folosim mereu, de la prăjituri până la grătare. Din păcate, deși zahărul este considerat o necesitate, este în același timp și un pericol tăcut pentru sănătate.

  Cel mai important motiv pentru care zahărul nu este bun pentru sănătate, este faptul că el conține carbohidrați, care conduc la creșterea în greutate. Dacă nu este ținut sub control, consumul de zahăr poate conduce și la probleme mult mai serioase, precum diabet sau boli cardiovasculare.

  Mierea este o alternativă sănătoasă pentru consumul de zahăr, la fel ca stevia, siropul de arțar sau nectarul de agave. Spre deosebire de acestea, mierea are și avantajul de a nu fi doar un simplu îndulcitor, ci ea conține nutrienți esențiali de care organismul nostru are nevoie pentru a supraviețui, conține antioxidanți, are calități antibacteriene și antiinflamatorii.

  Continue reading

Articolele de la 1 la 10 din 186 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 19
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.