Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere și sănătate

 • Alimente pe post de medicament? Da. Iar mierea este doar unul dintre ele.

  Ceea ce mâncăm ne influențează sănătatea. Studiile arată că unele obiceiuri alimentare pot induce apariția unor boli, în timp ce altele ne oferă calități medicinale și protectoare puternice.

  Sigur, dieta nu poate înlocui medicamentele, dar poate ajuta la prevenirea și chiar la tratarea multor boli.

  Continue reading

 • Mierea este unul dintre alimentele cele mai bogate în antioxidanți. Ce sunt aceștia și care este rolul lor?

  Mierea naturală, de înaltă calitate, se evidențiază prin conținutul foarte ridicat de antioxidanți. Aceștia includ o serie de acizi organici și compuși fenolici, precum flavonoidele.

  Aceasta este practic cea mai mare putere pe care o are mierea, cu atât mai mare cu cât mierea este mai închisă la culoare.

  Continue reading

 • Ceaiurile cu miere care au cel mai puternic efect antiinflamator

  Unele plante conțin compuși puternici, elemente fitochimice care pot preveni degradările produse de stresul oxidativ al celulelor și reduce inflamația.  Aceste calități antiinflamatorii ajută la reducerea durerii provocată de inflamație, inclusiv la ținerea sub control a bolilor care o generează.

  Mierea naturală, nepasteurizată, este și ea o sursă bogată de antioxidanți. Unele dintre tipurile de miere conțin la fel de mulți antioxidanți ca fructele și legumele. Adăugată în ceaiurile cu efect antiinflamator, mierea potențează efectul acestora, protejând organismul de acțiunea radicalilor liberi.

  Continue reading

 • Beneficiile surprinzătoare ale ceaiului de măceșe cu miere

  Din măceșele atât de cunoscute pentru conținutul lor ridicat de vitamina C, dar și de alte vitamine, se poate prepara un ceai cu o deosebită aromă florală, dar și cu un gust distinct, acrișor.

  Mierea adăugată în ceașca de ceai de măceșe nu are doar rolul de a-i echilibra gustul, ci și de a-i potența beneficiile de sănătate, care nu sunt deloc puține: îmbunătățirea imunității și a sănătății inimii, scădere în greutate, încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii, etc.

  Continue reading

 • Alimentele care stimulează imunitatea. Mierea este pe locul întâi!

  În anotimpul cald, există totuși riscul de apariție a unor boli sau infecții, mai ales dacă vremea este mai mult ploioasă. Puțină grijă în alegerea unor alimente care să stimuleze imunitatea nu strică deloc.

  Și ce este mai la îndemână și mai eficientă în stimularea imunității decât mierea? Ce să mai vorbim de faptul că o putem consuma ca atare, sau împreună cu alte alimente care îi potențează efectul!

  Continue reading

 • Detoxifiere de vară sau curățarea organismului în 3 zile cu lămâie, miere și ghimbir

  Oboseală constantă, stare neplăcută, piele nesănătoasă, digestie ineficientă, toate acestea pot fi semne ale unui organism plin de toxine. Detoxifierea este tocmai procesul prin care organismul este curățat de toate acumulările nedorite de toxine.

  Sunt mai multe modalități de a scapa de toxinele din organism, iar detoxiferea cu miere este varianta naturală cea mai potrivită. Mierea este un foarte bun agent antibacterian, antiviral și antifungic, nu produce fermentație în stomac și  ajută la funcționarea normală a sistemului digestiv.

  Continue reading

 • Mmmmierea... De ce este ea atât de bună?

  Mierea este o alternativă pentru zahăr? Da. Dar nu doar atât. Mierea este foarte, foarte sănătoasă, conferă nenumărate beneficii pentru sănătate și este folosită  foarte des ca remediu, mai ales datorită conținutului său antioxidant, de vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali pentru organismul uman.

  Consumul de miere este o variantă delicioasă de a satisface pofta de dulce, dar consumul său regulat menține starea de bine și sănătatea organismului.

  Continue reading

 • 3 ceaiuri naturale cu miere pentru durerile de stomac

  Durerile de stomac, în special atunci când se manifestă frecvent, sunt supărătoare, pot perturba serios buna desfășurare a activităților zilnice și afecta confortul psihic al oricărei persoane. În spatele lor pot sta o varietate de cauze, de la cele inofensive (balonare, indigestie) până la cele grave (cancer stomacal).

  Dacă nu ascund nicio problemă serioasă de sănătate, durerile de stomac pot fi ameliorate și chiar îndepărtate cu ajutorul unor remedii naturale eficiente, mai ales ceaiuri calmante în care am adăugat miere.

  Continue reading

 • 13 motive de sănătate pentru care trebuie să consumăm mereu miere

  Albinele produc neobosite mierea, care pentru noi nu este doar un aliment ci mai ales un medicament. Pentru că mierea este o combinație de zaharuri, minerale, aminoacizi și vitamine, pentru că are calități antioxidante, antifungice și antibacteriene, toate acestea sunt suficiente motive pentru ca noi să o consumăm zilnic.

  Beneficiile de sănătate ale mierii sunt numeroase, dar noi ne-am gândit să trecem în revistă pe câteva dintre cele mai importante.

  Continue reading

 • Potențează-ți memoria și sănătatea creierului cu miere naturală!

  Ideea că mierea naturală, atât de puțin costisitoare și de ușor de achiziționat, poate stimula semnificativ și ne poate proteja creierul împotriva degradării, pare dificil de acceptat. Ne-am obișnuit să credem că doar medicamentele scumpe pot stimula memoria, reduce anxietatea sau ajuta la dezvoltarea de noi celule ale creierului, dar acest lucru nu este întru totul adevărat .

  Adevărul este că mierea naturală poate face și ea toate aceste lucruri, și sunt numeroase studii științifice care validează acest fapt.

  Continue reading

Articolele de la 1 la 10 din 194 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 20
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.