Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere şi scorţişoară, remediul care previne atacul de cord

Amestecul dintre miere și scorțișoară a fost folosit ca remediu de mii de ani. Egiptenii îl utilizau în tratarea rănilor, grecii pentru a le prelungi viața, iar indienii pentru a avea un corp sănătos. Chiar și medicina modernă confirmă beneficiile mierii și ale scorțișoarei pentru sănătate.

Aceste două ingrediente naturale puternice pot fi utilizate în diferite afecțiuni, de la răceală și gripă, până la reducerea valorilor colesterolului și ținerea la distanță a bolilor cardiovasculare, infecțiilor vezicii urinare și artritei.

Estompează simptomele răcelii

Când ești răcită, amestecă o lingură de miere cu un sfert de linguriță de scorțișoară. Consumă preparatul de câteva ori pe zi, după masă, pentru a liniști tusea cronică și a decongestiona sinusurile.

Întărește sistemul imunitar

Apelează la acest remediu natural în fiecare zi, cu scopul de a stimula sistemul imunitar. În felul acesta, organismul este apărat de infecțiile bacteriene și virale, iar gripa și răceala nu se vor lipi de tine.

Reduce colesterolul

Pune într-o cană 250 ml de apă, două linguri de miere și trei lingurițe de scorțișoară. Omogenizează bine ingredientele și consumă preparatul dacă ți-ai făcut analize și doctorul ți-a spus că ai colesterolul mare. Astfel, nivelul colesterolului va scădea cu 10%, în doar două ore.

Previne bolile cardiovasculare

Consumul regulat de puțină miere și scorțișoară întinse pe o felie de pâine în loc de marmeladă sau gem dimineața scade nivelul colesterolului din sânge și previne riscul de stop cardiac.

Luptă împotriva artritei

Artrita cronică pot fi tratată printr-un consum regulat al unui amestec similar cu cel de mai sus (într-o cană de apă fiartă se adaugă două linguri de miere și o lingură de scorțișoară). Pentru a beneficia de proprietățile terapeutice ale acestui remediu, consumă-l de două ori pe zi, dimineața și seara.

Leave a Reply
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.