Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Mierea cu fagure, gustul de neegalat al copilăriei

Haideți să închidem puțin ochii și să ne întoarcem în timp, în copilărie, când mulți dintre noi am avut ocazia să gustăm lapte proaspăt muls de la vacă și miere direct din fagure, când mergeam la bunici.

Este o experiență pe care acum o putem retrăi cu ajutorul mierii cu fagure de la Taina Vie! Dar ăsta nu este singurul motiv pentru care v-o recomandăm,  și nici cel mai important.

Ci pentru că mierea cu fagure este probabil cel mai complex produs al stupului. Ea conține mai multe produse apicole în forma lor cea mai pură: miere, polen, propolis și ceară, acesta fiind și motivul pentru care este un produs foarte căutat și apreciat.

Cea mai importantă calitate a mierii că fagure derivă din faptul că este o miere sterilizată direct de către albine, fiind astfel unul dintre cele mai naturale și mai pure produse apicole.

Mierea consumată în fagure are calități speciale, valoarea superioară mierii de salcâm fiind mult sporită prin aportul de vitamine conținute de ceară, în special vitamina A ,retinol, precum și alte substanțe și principii active, care prin procesul de masticație trec în organismul uman, o data cu mierea ingerată. Fagurele de miere mestecat, pe lângă faptul că ne va oferi o imunitate extrem de puternică, va curăța dinții, va dezinfecta cavitatea bucală, va vindeca gingiile inflamate și va ajuta la eliminarea tartrului.

 

Miere cu fagure: beneficii uimitoare pentru sănătate

 

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit mierea cu fagure pentru a trata pe cale naturală o gamă largă de afecțiuni. Astfel, acest produs minune al stupului a fost folosit dintotdeauna cu succes în:

  • tratarea răcelilor;
  • tratarea paradontitei și altor probleme ale cavității bucale;
  • întărirea imunității și ameliorarea stărilor de convalescență;
  • combaterea afecțiunilor ficatului, rinichilor, stomacului;

În caz de răceală, se mestecă fagure de miere în fiecare zi, timp de o oră. Ceara rezultată după masticație poate fi înghițită sau aruncată. Bolile căilor respiratorii sunt de regulă sunt legate de tulburări ale metabolismului și de lipsa unor nutrienți. Fagurele de miere va completa carența de vitamine și minerale din organism.

Pentru curățarea și dezinfectarea cavității bucale, vindecarea gingiilor inflamate și eliminarea tartrului,  este recomandată mestecarea de fagure de miere timp de 7 zile, iar rezultatele vor vorbi de la sine.

Pentru întărirea imunității înainte de sezonul rece, și nu numai, se mestecă fagure 30 de minute în fiecare zi, timp de o lună, de maxim două ori pe an. Substanțele conținute în fagurii de miere, implicit și principiile active din ceară și propolis, ajung în întreg organismul uman și intervin activ în reglarea metabolismului și creșterea imunității.

În tratarea sinuzitelor se recomandă mestecarea, timp de 15 minute, a unei linguriţe de fagure, lucru care trebuie repetat la interval de o oră, de 4 până la 6 ori/zi.

 

Leave a Reply
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.