Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Mierea, împreună cu alte ingrediente naturale, poate înlocui orice produs cosmetic

Nu te-ai plictisit să folosești atâtea produse de machiaj pentru a ascunde punctele negre, bronzul, roșeața, petele negre sau acneea? Află că ingredientele naturale, așa cum este mierea, au un efect garantat.

Trebuie doar să înveți să le folosești. Vezi mai jos o listă de ingrediente excepționale, care împreună cu mierea naturală, rezolvă o multitudine de probleme ale tenului.

 Ulei de cocos și miere pentru hidratarea tenului

Uleiul de cocos are calități emoliente, care ajută la umplerea spațiilor libere dintre celulele pielii șii astfel creează o suprafață fină. Uleiul de cocos este foarte recomandat pentru tenul uscat, mai ales în combinație cu mierea, care ajută la menținerea umidității în piele.

Se poate prepara foarte ușor o mască hidratantă cu ulei de cocos, miere și un ulei cu rol purtător. Ingredientele necesare sunt: 1 lingură ulei de cocos, 1 lingură ulei esențial de lavandă și 1 lingură de miere.

Într-un bol, se amestecă uleiul de cocos si uleiul de lavandă, apoi se adaugă mierea și se bate totul foarte bine. Amestecul se aplică pe față sau pe zona dorită, cu ajutorul unei pensule. Se menține timp de 15-20 de minute înainte de a se clăti. Ideal este să se repete de două ori pe zi, pentru a se obține rezultatele dorite.

Fulgi de ovăz și miere pentru exfoliere

Ovăzul reduce inflamația pielii și împreună cu mierea exfoliază celulele moarte ale pielii, îndepărtând și praful, grăsimile și alte impurități prezente pe piele.

Se poate prepara o mască exfoliantă folosind următoarele ingrediente: 1 lingură de ovăz măcinat grosier, 1 lingură de zahăr brun și 1 lingură de miere.

Se pune mierea și zahărul brun într-un bol. Apoi se adaugă fulgii de ovăz măcinați și se amestecă bine. Se ia o cantitate generoasă din acest amestec și se freacă cu ea zona dorită. Se freacă usor timp de 5-10 minute și se mai menține încă 5 minute. Apoi se clătește cu apă rece. Repetă de două ori pe zi pentru a obține rezultatele dorite.

Turmeric și miere pentru strălucirea tenului

Turmericul și mierea conțin un număr de antioxidanți, care ajută la îndepărtarea radicalilor liberi dăunători din piele, ceea ce face ca pielea să devină sănătoasă de la interior. Mai mult, ele stimulează producția de colagen din piele, menținându-i sănătatea și strălucirea.

Ai nevoie de următoarele ingrediente: 1 linguriță pudră de turmeric, 1 linguriță de miere și 2 linguri de amidon de porumb.

Mierea și pudra de turmeric se pun într-un bol. Se adaugă amidonul și se amestecă bine, până se obține o pastă consistentă. Aceasta se aplică pe față si pe gât, menținându-se timp de  aproximativ 10-15 minute. Se clătește cu apă rece. Repetă zilnic pentru a obține rezultatele dorite.

Zahăr și miere pentru un ten luminos

Mierea, la fel ca și zahărul, este un umectant natural, care atrage umiditatea din aer și o menține în piele. În plus, ajută și la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și a oricăror urme de particule de praf, ceea ce conferă tenului luminozitate.

Ingredientele de care ai nevoie sunt: 1 lingură de zahăr și 1 lingură de miere.

Mierea și zahărul se amestecă într-un bol. Se ia o cantitate generoasă cu mâna și se freacă cu ea fața timp de 10 minute. Se mai menține încă 10 minute apoi se clătește cu apă rece. Repetă de două sau trei ori pe zi pentru a obține rezultatul dorit.

Spanac și miere pentru reducerea cicatricilor și a roșeții

Spanacul și mierea sunt o sursă puternică de vitamine esențiale, în special Vitamina E, care ajută în lupta împotriva cicatricilor și a roșeții. Este alegerea perfectă pentru persoanele care au tenul sensibil.

Ingredientele necesare sunt: o mână de frunze de spanac, 1 lingură de miere, apă și 1 lingură de apă de trandafiri.

Frunzele de spanac se macină și se amestecă cu mierea și cu apa de trandafiri, până se obține o pastă fină. Dacă e nevoie se mai adaugă puțină apă. Amestecul obținut trebuie să fie o pastă nu foarte apoasă.  Aceasta se aplică pe zona afectată folosind o pensulă. Se menține 15 minute apoi se clătește. Ideal este să se repete de două ori pe zi.

Ulei de migdale și miere pentru reducerea cearcănelor

Uleiul de migdale ajută la reducerea umflăturilor de sub ochi și estompează cearcănele. Mai mult, ambele ingrediente au și calități emoliente, care îmbunătățesc aspectul și tonsul pielii.

Ai nevoie de: 1 lingură ulei de migdale și 1 lingură de miere.

Acestea se amestecă într-un bol și se aplică pe zona afectată, masând ușor cu vârful degetelor. Se menține 10 minute apoi se clătește. Repetă zilnic pentru a obține rezultatul dorit.

Nu știi de unde se cumperi cea mai bună miere? Desigur, din Stupina Taina Vie! Savureaz-o și folosește o lingură și pentru îngrijirea tenului tău!

Leave a Reply
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.