Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Pachetele de imunitate “Taina Vie”

Sistemul imunitar ajută organismul să îndepărteze agenții infecțioși și corpurile străine care provoacă boli. Un sistem imunitar puternic și echilibrat te protejează de infecțiile bacteriene, parazitare, fungice și virale, reducând creșterea celulelor tumorale.

Sistemul nostru imunitar poate fi afectat de diverși factori externi, cum sunt stresul emoțional și fizic, tulburările de somn, suprasolicitarea, radiațiile UV, infecțiile virale și bacteriene comune, anumite tratamente medicamentoase. Obiceiurile alimentare au, de asemenea, impact asupra sistemului imunitar. Excesul de grăsimi și proteine, alcoolul, consumul de zaharuri rafinate încurajează slăbirea imunității.

O alimentație echilibrată, exercițiile fizice, reducerea stresului, evitarea substanțelor alergene și includerea în dietă a multivitaminelor și mineralelor de înaltă calitate (B6, B12, acid folic, acid pantoteic, vitamina C, seleniu, zinc, crom, mangan) ajută la întărirea sistemului imunitar.

Mierea de albine și produsele apicole conțin vitamine, minerale, enzime care protejează organismul de bacterii și stimulează sistemului imunitar.

Pentru a combate și a preveni toate problemele care vă pot influența negativ starea de sănătate datorită unui sistem imunitar slăbit, vă recomandăm pachetele de imunitate “Taina Vie”.

Pachetul “Imunitate Omega” conține 4 borcane, de 250 de grame fiecare, cu miere de rapiță, miere de mană, miere de tei și miere cu 4 semințe, ce sporesc capacitatea naturală de prevenire și vindecare a organismului.

Pachetul "Imunitate” include un borcănel cu miere de floarea soarelui (150 grame), un borcănel cu miere de zmeură (150 grame), un borcan cu miere cu merișoare (250 grame) și un borcan cu miere cu fagure (250 grame), care energizează organismul și cresc puterea acestuia de a lupta împotriva agenților patogeni.

Pachetul „Imunitate Plus” are rolul de a susține funcționarea normală a sistemului imunitar și de a întări rezistența naturală a organismului, contribuind totodată și la tonifierea acestuia. Acest pachet imunitar este alcătuit din 3 borcane, de 250 de grame fiecare, cu miere de mentă, miere cu căpăceală și miere cu cătină și un borcănel de 150 de grame cu polen.

Pachetul „Imunitate Forte” energizează organismul, crește imunitatea și conține un borcan cu miere de tei (375 grame), un borcănel cu miere de mentă (150 grame), un borcănel cu polen (150 grame) și un borcan cu cocktail apicol energizant “Forța mierii” (375 grame).

Pachetul "Imunitate Max” include un borcan cu cocktail apicol energizant “Forța mierii”(375 grame), un borcan cu miere de salcâm (960 grame), un borcan cu miere polifloră (960 grame), având o acțiune biostimulatoare, regeneratoare, dezinfectantă.

Pachetul “Imunitate Max Omega” are o acțiune vitaminizantă, antiinflamatorie, antioxidantă și adaptogenă ajutând la întărirea sistemului imunitar, crescând astfel rezistența la boli și infecții. Acesta conține 3 borcane, de 375 de grame fiecare, cu miere cu semințe, miere cu propolis, miere cu migdale și un borcan cu păstură (150 grame).

Pentru ca imunitatea să fie la cote maxime, trebuie să te îngrijești atât de sănătatea ta fizică, cât și de bunăstarea ta emoțională. Prin urmare, este esențial să adopți un stil de viață sănătos, o alimentație adecvată și să-ți iei măsuri pentru ca organismul tău să funcționeze la nivelul optim.

Leave a Reply
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.