Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Secrete din stupină

 • Lăptișorul de matcă și pierderea în greutate. Tot ce trebuie să știi.

  Numeroase studii confirmă faptul că lăptișorul de matcă are abilitatea de a stimula arderea grăsimilor și de a controla nivelul zahărului sanguin.

  Iar obezitatea este unul dintre subiectele de mare interes în prezent. Fie că se datorează unei vieți sedentare, unei diete neadecvate, lipsa exercițiilor fizice, sau predispoziției genetice, obezitatea este o problemă dificilă, cu care se confruntă multe persoane.

  Continue reading

 • Mai multe despre mierea de salcâm: calități și beneficii!

  Mierea de salcâm este mierea cea mai deschisă la culoare dintre toate tipurile de miere, aproape transparentă, dar și una dintre cele mai benefice, datorită conținutului ridicat de antioxidanți.

  Toată lumea îndrăgește mierea de salcâm! Aroma ei dulce, delicată ca o floare și faptul că rămâne lichidă mult mai mult timp decât alte tipuri de miere, procesul său de cristalizare fiind ceva mai lent, datorită conținutului ridicat de fructoză. Continue reading

 • Ce este propolisul și care sunt beneficiile lui?

  Practic propolisul este o rășină lipicioasă, închisă la culoare, care se prelinge din mugurii unor copaci și din coajă. Albinuțele harnice o culeg și o amestecă cu fulgi de ceară secretați de glande speciale situate în abdomenul lor.

  Termenul "Propolis" provine din două cuvinte grecești: “pro,” care înseamnă înainte și  “polis,” care înseamnă oraș. Asta pentru că albinele folosesc propolisul pentru a îngusta ieșirea din stup, un fel de oraș al lor, protejându-l astfel de oaspeți nedoriți.

  Continue reading

 • Trei tratamente pe bază de tinctură de propolis

  Tinctura de propolis ajută la menținerea stării de sănătate, optimizează funcțiile organismului la nivel digestivrespiratorcirculatoruro-genital și îmbunătățește starea tegumentelor. Vezi mai jos trei rețete concrete pe bază de tinctură de propolis, pentru afecțiuni digestive, paraziți intestinali, dar și împotriva proliferării celulelor canceroase.

  Tinctura de propolis este un produs biostimulator și bioregulator, antibacterian, antimicotic, antiparazitar, analgezic, antiinflamator, antiseptic, antitoxic, febrifug, imunostimulator, anestezic, cicatrizant, epitelizant, tonic și regenerator.

  Continue reading

 • Propolisul, polenul de albine și intoleranța la gluten

  Consumul de gluten poate fi extrem de periculos pentru persoanele care suferă de o anumită formă de intoleranță, cunoscută sub numele de boala celiacă. În prezent, singurul tratament este renunțarea la consumul de gluten.

  Cercetări recente asupra produselor stupului au arătat că polenul de albine și, în special, propolisul, pot aduce o speranță în ceea ce privește tratamentul bolii celiace. Consumul produselor de albine poate inhiba răspunsul inflamatoriu în cazul bolii celiace și preveni degradările pe termen lung provocate de această boală.

  Continue reading

 • Mai multe despre mierea noastră. Cum să o alegi pe cea mai bună pentru tine!

  Nectarul zeilor. Aurul lichid. Cu toții iubim mierea, și nu doar pentru că ne satisface pofta de dulce. Mierea nu este doar delicioasă, ea posedă și o mare diversitate de puteri magice și calități vindecătoare incredibile.

  Iar pentru că mierea are și o mare varietate de culori și de gusturi, pare dificil să o alegi pe cea mai bună pentru tine.

  Mai mult, pentru că mierea este unul dintre alimentele cele mai susceptibile de a fi falsificate, nu poți fi întotdeauna sigur pe ceea ce plătești.

  Continue reading

 • Cele mai importante 10 beneficii de sănătate ale propolisului

  Oameni de știință din întreaga lume au început să realizeze ceea ce oamenii din albinărit știu de ani de zile: propolisul este o substanță incredibilă, cu beneficii practic nelimitate pentru sănătatea umană.

  Și pentru că ei au început să investigheze multiplele beneficii de sănătate ale propolisului, lumea întreagă începe să le descopere. Studiile nu fac altceva decât să se demonstreze ceea ce deja se știe, și anume ca propolisul poate fi folosit ca remediu într-o gamă largă de afecțiuni, de la alergii până la protecția împotriva cancerului și chiar împotriva radiațiilor de la telefoanele celulare!

  Continue reading

 • Vești bune din stupină: propolisul poate preveni căderea părului

  Studii recente descriu propolisul drept un aliat de nădejde în lupta împotriva căderii părului, subțierii firelor de păr și  apariției cheliei.

  Printre motivele pentru care cade părul, atât la bărbați cât și la femei, se numără deficiențele nutriționale, alături de problemele tiroidei, dar cauza exactă sau tratamentul nu au fost încă descoperite. Deasemenea, alimentația deficitară în anumiți nutrienți precum biotină, proteine, zinc și fier,  pot cauza subțierea firelor de păr.

  Continue reading

 • Lăptișorul de matcă protejează și vindecă stomacul și intestinele, conform studiilor

  Un studiu recent sugerează că lăptișorul de matcă poate fi folosit pentru tratarea colitei, o boală inflamatorie intestinală extrem de perturbatoare și dureroasă.

  Colita, dar și alte probleme ale tractului digestiv, precum Boala Crohn sau Sindromul Colonului Iritabil, sunt foarte comune în prezent, datorită consumului ridicat de alimente rafinate și procesate, dar și datorită expunerii la toxinele mediului înconjurător.

  Continue reading

 • Efectul magic al polenului de albine

  Calitățile medicinale ale polenului de albine sunt oficial recunoscute, astfel încât acum polenul ocupă locul pe care îl merită între cele mai recomandate produse apiterapeutice, alături de miere și propolis.

  Probabil mulți se întreabă, dacă e vorba de polenul pe care albinele îl culeg din flori, de ce nu îl folosim direct pe acesta? Răspunsul este impresionant, pentru că albinele fac ceva cu adevărat extraordinar, iar polenul pe care ele îl culeg din plante devine benefic din punct de vedere medicinal și cosmetic, doar după ce vine în contact cu insectele.

  Continue reading

Articolele de la 1 la 10 din 83 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.