Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Secrete din stupină

 • Ceara de albine și capacitatea sa de vindecare a pielii

  Piele uscată, eczemă, psoriazis sau arsură, toate aceste probleme pot avea o singură soluție, ceara de albine.

  Ceara de albine este adesea folosită ca ingredient al produselor de îngrijire a pielii, iar motivul este acesta: ceara de albine nu protejează doar stupul de microbi, ci ea ne poate proteja și vindeca pielea. Cercetătorii au descoperit un număr de beneficii ale acestei substanțe, care ne face să spunem că ea trebuie să facă parte și din dulăpiorul cu medicamente, dar și din gentuța de cosmetice.

  Continue reading

 • Polenul de albine ne protejează de toxinele din mediu și de efectul toxic al medicamentelor

  Beneficiile excepționale ale polenului de polen sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Egiptenii îl considerau dătător de viață, un dar sacru oferit de zei. Legiunile romane aveau cu ele permanent turte de polen, ca mijloc de subzistență. Polenul este preamărit în Biblie, Talmud, Tora, Coran și în Codul Islamului pentru calitățile sale vindecătoare și nutriționale.

  Important este faptul că oamenii din vechime foloseau polenul pentru calitățile sale pe baza experienței, fără ca acesta să fi fost supus testelot sofisticate pe care le avem astăzi la dispoziție.

  Continue reading

 • Știai că mierea naturală este de fapt ... miere vie?

  Este absolut corect să spunem că mierea naturală, nefiltrată și neîncălzită, este de fapt miere vie! Ea conține enzime vii și nutrienți atât de benefici pentru organismul uman și într-o formă atât de ușor digerabilă, încât pare să fie de fapt o componentă a organismului nostru.

  Pentru că este o diferență de la cer la pământ între mierea naturală și alte tipuri de miere. Mierea naturală nu este filtrată sau încălzită excesiv.  Asta înseamnă că, deși încălzirea este o parte a procesului de extracție, mierea nu este încălzită peste 116 grade.

  Continue reading

 • Laptele cald cu miere, desertul nostru preferat în timpul iernii

  Laptele și mierea sunt unele dintre cele mai mari comori ale naturii, care ne oferă nenumărate beneficii de sănatate. Iar laptele cald cu miere este un companion grozav pentru zilele reci de iarnă, care ne ajută să ne ferim de bolile de sezon.

  În timp ce mierea naturală are un conținut ridicat de monozaharide, fructoză și glucoză, laptele este principala sursă de calciu și proteine. Combinația lor face minuni în menținerea căldurii organismului pe timpul iernii, fapt mai puțin cunoscut.

  Continue reading

 • Polenul de albine, campion la conținutul de antioxidanți

  Polenul de albine este cu adevărat un superaliment care ne oferă nenumărate beneficii pentru sănătate. Iar pe primul loc în această listă este faptul că polenul de albine are cel mai mare conținut de antioxidanți dintre toate alimentele.

  Continue reading

 • Ce înseamnă miere naturală pură și cum o putem diferenția?

  Beneficiile nemaipomenite ale mierii depind în primul rând de puritatea ei. Mierea naturală este cea care are calitățile antioxidante, antimicrobiene și antiinflamatorii despre care vorbim atât de mult.

  Mierea naturală pură a fost dintotdeauna utilizată nu doar ca aliment, dar și ca medicament, fiind o sursă bogată de nutrienți și antioxidanți de înaltă calitate, de care organismul nostru are nevoie în primul rând.

  Continue reading

 • Polenul de albine, sursă importantă de aminoacizi esențiali

  Polenul de albine, acele mici granule colorate, galbene/portocalii pe care le produc albinele, pe lângă miere și alte produse ale stupului, au un conținut extrem de dens de nutrienți, mai dens decât al multor alte alimente.

  Practic, cu toată știința modernă pe care o avem, nu am fost capabili să analizăm toate componentele chimice ale polenului de albine, ca să putem determina exact de ce este el atât de special și de ce oamenii par să răspundă atât de bine la tratamentele cu polen.

  Continue reading

 • Sănătate cu polen de albine și lăptișor de matcă

  Unele dintre cele mai minunate produse naturale vindecătoare provin din stupul de albine. Pe lângă miere, care în forma ei cea mai pură, naturală, are capacitatea de a ne întări organismul, de a ne proteja de boli, și chiar de a vindeca, stupul ne mai oferă si alte produse, la fel de impresionante: polenul de albine și lăptișorul de matcă.

  Continue reading

 • Lăptișorul de matcă și polenul de albine protejează oasele

  Lăptișorul de matcă și polenul de albine ajută la reducerea pierderii de masă osoasă cauzată de osteoporoză, conform celor mai noi studii.

  Dacă te îngrijorează acest lucru, care apare odată cu înaintarea în vârstă, aceste două ingrediente din stup îți pot veni în ajutor.

  Continue reading

 • Mierea și dieta vegană. Poate fi ea consumată de către vegani?

  Se știe că veganii nu consumă nimic produs de animale, iar mierea este situată cumva în zona gri. Iar motivul este faptul că mierea provine de la albine, fiind trecută prin stomacul acestora în procesul de fabricație.

  Unele persoane nu consumă miere, considerând că albinele produc mierea pentru ele însele, nu pentru oameni. Iar atunci când oamenii le dau albinelor o substanță bazată pe zahăr pentru a înlocui mierea pe care au luat-o, le lipsesc pe acestea de nutrienții esențiali de care au nevoie, ceea ce le poate afecta durata lor de viață. Acestea sunt motive pentru care mulți vegani consideră cu nu este etic pentru ei să consume miere.

  Continue reading

Articolele de la 1 la 10 din 94 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.