Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Tratament vitalizant pentru sportivi

Mișcarea a devenit, în ultimii ani, unul dintre principalele moduri ce ne ajută să trecem cu ușurință peste timpul petrecut în spatele biroului sau învățând. După câteva ore petrecute în fața computer-ului sunt necesare exerciții fizice care îți vor oxigena creierul, fapt care duce la o mai bună asimilare a informațiilor. Stările de oboseală pot fi ameliorate cu ajutorul unor exerciții fizice sau cel mai simplu cu ajutorul unei plimbări în aer liber.

Pentru eficientizarea mișcării, fiecare sportiv are nevoie de un cocktail energizant, administrat înaintea antrenamentelor, așa că noi, apicultorii de la Taina Vie, vă oferim soluția mult căutată. Am reușit cu succes să îmbunătățim o rețetă ce are la bază tot ce e mai bun de la albine.

Cocktail-ul energizant “Forța Mierii” este o mixtură din miere, polen, lăptișor de matcă și propolis. Acest energizant natural este bogat în biominerale, proteine, enzime și rășini balsamice care vitalizează, tonifică, înlătură oboseala și sporește considerabil starea de bine. “Forța mierii” nu conține grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari sau arome adăugate. Nu este indicat consumul de către persoanele care suferă de diabet.

Cocktail-ul energizant trebuie administrat în prima parte a zilei sau înaintea activităților care presupun un consum ridicat de energie. Dacă este amestecat cu alte lichide efectul acestuia scade și proprietățile benefice sunt reduse. Ambalajul de 375 grame îl face ușor de transportat, fiind ideal pentru plimbările sau alergatul în parc, excursiile în natură sau călătoriile scurte.

Având la bază o compoziție din miere naturală de albine și alte elemente energizante, acest produs este dulce, fără să aibă aditivi alimentari și îndulcitori. Astfel, energizantul poate fi văzut și ca „desertul campionilor”, care ajută la înlăturarea stărilor de oboseală provocate de sistemul metabolic.

“Forța mierii” este alimentul care nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică a fiecăruia dintre noi, sportiv sau nu, deoarece este bogat în nutrienți și vitamine esențiale funcționării optime a organismului.

Leave a Reply
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.