Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Cutie 50 pliculețe Forța mierii – Mix apicol energizant

More Views

Cutie 50 pliculețe Forța mierii – Mix apicol energizant

Fii primul care evalueaza acest produs.

Pliculețul "Forța mierii", ce conține un mix apicol energizant din miere, polen, păstură, lăptisor de matcă și propolis, este recomandat a fi consumat înaintea activităților care presupun un consum mare de energie din partea organismului.


Cuția conține 50 de pliculețe “Forța mierii” indispensabile pentru eficientizarea stării generale de sănătate deoarece orice persoană care exercită o activitate fizică sau intelectuală solicitantă are nevoie de un adjuvant.


La birou, în sălile de fitness sau când mergeți în drumeții, pliculețul “Forța mierii” trebuie să fie nelipsit.


Acest energizant natural este bogat în biominerale, proteine, enzime și rășini balsamice care vitalizează, tonifică, înlătură oboseala și sporește considerabil starea de bine.


Având la bază o compoziție din miere naturală de albine și alte elemente energizante, acest produs este dulce, fără să aibă aditivi alimentari și îndulcitori. Astfel energizantul poate fi văzut și ca „desertul campionilor”, care ajută la înlăturarea stărilor de oboseală provocate de sistemul metabolic.

In stoc

175 lei

    Pliculețul "Forța mierii", ce conține un amestec apicol energizant este recomandat a fi consumat înaintea activităților care presupun un consum mare de energie din partea organismului.

Le Createur iti mai recomanda:

Spune parerea ta

You're reviewing: Cutie 50 pliculețe Forța mierii – Mix apicol energizant

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate