Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere de tei BIO 1000 g

More Views

Miere de tei BIO 1000 g

Fii primul care evalueaza acest produs.

Miere de tei BIO din Pădurile Bârnovei


Mierea organicǎ de tei  este un adevǎrat miracol auriu, ce se regǎsește ȋn preferințele consumatorilor de produse BIO.


Pǎdurile strǎvechi de tei din arealul comunei Bȃnova, județul Iași sunt renumite pentru calitatea florilor de tei, fiind considerate ȋntre primele 3 pǎduri importante de la noi din țarǎ. Romȃnia gǎzduiește la rȃndul sǎu unul dintre cele mai mari masive de tei din Europa și cele mai semnificative din lume.


Aroma intensǎ de tei determinǎ alegerea acestui tip de miere,  iar calitǎțile sale organoleptice o recomandǎ cu desǎvȃrșire.

In stoc

31 lei

    Mierea organicǎ de tei Stupina Tainǎ Vie are efecte antiinflamatoare și antibacteriene, fiind considerat un tratament natural pentru vindecarea rǎcelilor simple, dar și mai severe, a tusei sau a astmului.

    Mierea bio de tei Tainǎ Vie este recomandatǎ și pentru tratarea tenului deshidratat, un exemplu de mascǎ fiind: 2-3 linguri de miere de tei, 1 gǎlbenuș de ou, 1 lingurițǎ propolis, 1 lingurițǎ ulei mǎsline. 

Spune parerea ta

You're reviewing: Miere de tei BIO 1000 g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție.