Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere de floarea soarelui naturală 250 g

More Views

Miere de floarea soarelui naturală 250 g

Fii primul care evalueaza acest produs.

Mierea  de floarea soarelui naturală “Taina Vie” este o miere monofloră ce are o culoare galbenă ce poate varia de la galben auriu până la galben închis, dulceață specifică și miros plăcut. Consistența ei poate fi fluidă, vâscoasă sau cristalizată (face parte din categoria mierilor ce cristalizează rapid).


Ambalată într-un borcan cu un design deosebit, mierea de floarea soarelui de 250 de grame poate fi un cadou gustos, potrivită atât pentru cei dragi cât și pentru partenerii de afaceri.


Alt element distinctiv pentru mierea de floarea soarelui este că aceasta are cea mai mare activitate antimicrobiană comparativ cu mierea de salcâm, de tei și de mană.


Mierea de floarea soarelui poate fi folosită ca îndulcitor pentru băuturi, dar și în bucătărie, pentru prepararea prăjiturilor și a biscuiților, cărora le va da un gust aparte.

In stoc

15 lei

  Mierea de floarea soarelui folosită împreună cu un vin roșu de casă, oferă rezultate favorabile celor care au o circulație deficitară la mâini și picioare.

  Mierea de floarea soarelui combate febra și ajută la normalizarea tensiunii arteriale atât în hipertensiune cât și în hipotensiune.

Le Createur iti mai recomanda:

 • Miere de floarea soarelui naturală 375 g

  Miere de floarea soarelui naturală 375 g

  19 lei
 • Miere de floarea soarelui naturală 960 g

  Miere de floarea soarelui naturală 960 g

  30 lei

Spune parerea ta

You're reviewing: Miere de floarea soarelui naturală 250 g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Preț