Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere de floarea soarelui naturală 960 g

More Views

Miere de floarea soarelui naturală 960 g

Fii primul care evalueaza acest produs.

Mierea de floarea soarelui naturală “Taina Vie” prezintă un miros plăcut și o dulceață specifică, fiind cea mai puternic energizantă deoarece floarea soarelui urmărește mereu soarele și captează multă energie solară.


Ambalată într-un borcan generos de 960 de grame, mierea de floarea soarelui  „Taina Vie” asigură doza zilnică de energie și sănătate pentru întreaga familie.


Alt element distinctiv pentru mierea de floarea soarelui este că aceasta are cea mai mare activitate antimicrobiană comparativ cu mierea de salcâm, de tei și de mană.


Mierea de floarea soarelui este de multe ori preferată celorlalte datorită conținutului foarte mare de polen. Acesta este una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, dar și de vitamine și minerale de care organismul are nevoie.

In stoc

30 lei

    Mierea de floarea soarelui folosită împreună cu un vin roșu de casă, oferă rezultate favorabile celor care au o circulație deficitară la mâini și picioare.

    Mierea de floarea soarelui combate febra și ajută la normalizarea tensiunii arteriale atât în hipertensiune cât și în hipotensiune.

Spune parerea ta

You're reviewing: Miere de floarea soarelui naturală 960 g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate