Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Miere de rapiță

Mierea de rapiță, prima miere extrasă în anul apicol

Mierea de rapiță naturală “Taina vie” are o textură foarte fină, cremoasă și este definită de o cristalizare foarte accentuată, care se instalează la câteva zile după recoltare.

Mierea de rapiță are o culoare mai albicioasă-gălbuie și o consistență aparte, care amintește de șerbetul pe care ni-l servea bunica în copilarie. Mirosul său este cel al florilor de rapiță iar gustul este specific, mai puțin dulce decât al altor sortimente de miere.

Mierea de rapiță, remediu în numeroase afecțiuni. Abundența de principii nutritive ale mierii de rapiță prezintă numeroase beneficii sănătății și frumuseții, fiind un excelent remediu în bolile renale, de stomac, cardiace, respiratorii și în osteoporoză, prevenind afecțiunile hepatice, pancreatice și splenice.

  • Osteoporoza. Datorită enzimei Q3 pe care o conține, un element important pentru dezvoltarea oaselor, este recomandată celor ce suferă de osteoporoză.
  • Colesterolul. Ajută la regenerarea și menținerea elasticității pereților vasculari și la scăderea nivelul de colesterol rău.
  • Acțiunea antibacteriană. Puterea sa bactericidă este demonstrată față de streptococ, stafilococ, enterococ, dar și helicobacter pylori. 
  • Acțiunea sedativă. Adăugată în ceai sau în lapte seara, înainte de culcare, mierea de rapiță are acțiune sedativă și relaxantă.
  • Anti-aging. Prin conținutul ridicat de vitamina E, luptă față de procesele de îmbătrânire a pielii.
 
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție.