Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Pachet arta ceaiului

More Views

Pachet arta ceaiului

Pachetul "Arta ceaiului" conține un borcan cu miere de mentă de 250 de grame, care conține o cantitate mare de vitamina C și uleiuri volatile, și o cană cucuteniană cu păsari.Pasărea zburând este o pictură cu motive antropomorfe inspirate din epoca neolitică, create pe vasul lucrat manual din lut. Ulterior vasul este ars în cuptor. Cana cu păsări  are o înălţime de 7 cm şi un diametru de 6.5 cm .

In stoc

54 lei

    Legatura strânsă a omului cu natura este ilustrată prin păsări sau lupi pictaţi pe căni cucuteniene.

    Mierea de mentă naturală “Taina Vie” are o consistență uniformă, vâscoasă, cristalizează în granule mărunte, incomplet.

    Mierea de mentă se folosește ca antitusiv, bronhodilatator, calmant gastric, analgezic, antispastic, ușurează digestia și combate balonarea, și cel mai bine se topește într-o ceașcă de ceai.Pareri clienti

O surpriza deosebita Scris de Dana Hriscu
Preț
Calitate
Am comandat pachetul si mi-a placut in mod special cana cu pasari Cucuteni. Mierea de menta are o aroma deosebita si e foarte placut la gust. (Pus la data 21.11.2016)

Spune parerea ta

You're reviewing: Pachet arta ceaiului

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.