Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Pachet Imunitate Miere de Albine Plus

More Views

Pachet Imunitate Miere de Albine Plus

Fii primul care evalueaza acest produs.

+BONUS!!! - La achiziționarea acestui pachet promoțional veți primi cadou un borcănel  de 150g cu miere polifloră!


Vremea rece începe să monopolizeze natura, așa că în această perioadă atenția trebuie îndreptată către copii, care au nevoie de o imunitate crescută pentru a fi capabili să respingă virozele sezonului.


Pentru a combate aceste probleme, vă recomandăm "Pachetul „Imunitate Plus”, ce susține funcționarea normală a sistemului imunitar și întărește rezistența naturală a organismului, contribuind totodată și la tonifierea acestuia.


Pachetul „Imunitate Plus” include 3 borcane, de 250 de grame fiecare, cu miere de primăvară, miere cu căpăceală și miere cu cătină și un borcănel de 150 de grame cu polen, ce sporesc capacitatea naturală de prevenire și vindecare a organismului.

In stoc

70 lei

  Polenul este utilizat de mii de ani ca supliment nutrițional, medicament, revigorant, iar majoritatea nutriționiștilor vorbesc de el ca de un adevărat miracol pentru menținerea tinereții și vitalității, deoarece stimulează organismul să lupte împotriva bolilor și conferă o stare generală de bine.

  Mierea  de primăvară naturală “Taina Vie” poate fi utilizată pentru a trata afecțiuni ale ficatului și ale vezicii biliare, afecțiuni ale rinichilor, acneeaanemiilehipertensiunea, afecțiuni ale pielii (mai ales micoze) și afecțiuni ale stomacului.

  Mierea naturală cu căpăceală are proprietăți curative deosebite, reușind să intervină în reglarea metabolismului organismului precum și în ameliorarea și vindecarea multor boli.

  Cătina cu miere naturală are multe proprietăți terapeutice, fiind un excelent supliment nutritiv și alimentar cu efecte energizante și echilibrante.

Le Createur iti mai recomanda:

 • Pachet Imunitate Miere de Albine Omega

  Pachet Imunitate Miere de Albine Omega

  55 lei
 • Pachet Imunitate Miere de Albine Forte

  Pachet Imunitate Miere de Albine Forte

  84 lei
 • Pachet Imunitate Miere de Albine

  Pachet Imunitate Miere de Albine

  68 lei

Spune parerea ta

You're reviewing: Pachet Imunitate Miere de Albine Plus

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate