Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Pachet Imunitate Miere de Albine

More Views

Pachet Imunitate Miere de Albine

Fii primul care evalueaza acest produs.

+BONUS!!! - La achiziționarea acestui pachet promoțional veți primi cadou  3 pliculețe de miere polifloră !


În această perioadă rece fiecare dintre noi, adulți sau copii, suntem expuși la viroze respiratorii, viruși, probleme de imunitate, alergii, stări de oboseală.
Pentru a contracara aceste stări, vă recomandăm "Pachetul Imunitate”, ce susține funcționarea normală a sistemului imunitar și întărește rezistența naturală a organismului, contribuind totodată și la tonifierea acestuia.

Pachetul "Imunitate” conține patru borcane cu miere de albine pură, 100% naturală, care energizează organismul și crește puterea acestuia de a lupta împotriva agenților patogeni.


Pachetul "Imunitate” include un borcănel cu miere de floarea soarelui (150 grame), un borcănel cu miere de zmeură (150 grame), un borcan cu miere cu merișoare (230 grame) și un borcan cu miere cu fagure (250 grame), ce sporesc capacitatea naturală de prevenire și vindecare a organismului.

In stoc

68 lei

  Mierea de floarea soarelui naturală este una dintre cele mai gustoase și sănătoase tipuri de miere, stimulează sistemul imunitar și are un renume puternic în rândul produselor afrodiziace.

  Mierea de zmeură este întrebuințată în tratamentele cosmetice pentru ten și păr, rezultatele fiind remarcabile: redobândirea prospețimii, reîntinerire și strălucire.

  Mierea de albine naturală cu merișoare este bogată în proteine, minerale, uleiuri, săruri minerale și vitaminele A, B1, B2, B3, C, E, fiind un antioxidant de foarte bună calitate.

  Mierea cu fagure conține, pe lângă toate substanțele din miere, și pe cele înglobate în ceara din care este construit fagurele: mult mai multă vitamina A, retinol, ceară, propolis, acizi grași, proteine, fosfați de calciu, fier, săruri de aluminiu, stronțiu, cobalt, titan, crom, iod, argint, zinc, plumb, iridiu,  inhibină, antibiotice naturale, hormoni.

Le Createur iti mai recomanda:

 • Pachet Imunitate Miere de Albine Omega

  Pachet Imunitate Miere de Albine Omega

  55 lei
 • Pachet Imunitate Miere de Albine Forte

  Pachet Imunitate Miere de Albine Forte

  84 lei
 • Pachet Imunitate Miere de Albine Plus

  Pachet Imunitate Miere de Albine Plus

  70 lei

Spune parerea ta

You're reviewing: Pachet Imunitate Miere de Albine

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate