Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Pachet rază de soare

More Views

Pachet rază de soare

Fii primul care evalueaza acest produs.

Pachetul "Rază de soare" conține un borcan generos cu mierea de floarea soarelui de 375 de grame, singurul tip de miere care conține lecitină pură, și o farfurie cucuteniană cu dimensiunea de 7-8 cm.


Simbolul spiralei prezent pe farfuria cucuteniană a fost și este o imagine a soarelui care se rotește pe boltă, nu atât a soarelui dătător de viață, lucru de la sine înțeles, cât a soarelui - imagine prin excelență a ciclului, a evoluției, a dezvoltării, a continuum-ului naștere-moarte-renaștere.

In stoc

24 lei

    Farfuria cucuteniană poate servi şi ca obiect de decor, dar poate fi folosită ca suport pentru fructe, seminţe, polen sau orice alte alimente pe care le degustăm. Acestea nu influenţează aspectul ceramicii, culoarea sau forma.

    Mierea de floarea soarelui folosită împreună cu un vin roșu de casă, oferă rezultate favorabile celor care au o circulație deficitară la mâini și picioare.

    Mierea de floarea soarelui combate febra și ajută la normalizarea tensiunii arteriale atât în hipertensiune cât și în hipotensiune.


Spune parerea ta

You're reviewing: Pachet rază de soare

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.