Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Păstură de albine naturală 100 g

More Views

Păstură de albine naturală 100 g

Fii primul care evalueaza acest produs.

Păstura, supranumită și “pâinea albinelor”, nu este altceva decât polenul fermentat de către albine în condițiile naturale ale stupului. Din acest motiv, valoarea nutritivă și antibiotică a păsturii este de 3 ori mai mare decât a polenului.


Păstura are în compoziție lipide, carbohidrați, carotenoizi, vitamina E, vitamina C, enzime și aminoacizi. Datorită acidității sale ridicate, acest produs apicol se asimilează cu ușurință în organism.


Păstura este poate cel mai valoros produs al stupului, de ale cărui proprietăți terapeutice extraordinare pot beneficia atât adulții, cât și copiii, persoanele sănătoase, cât și cele cu diverse afecțiuni.

In stoc

41 lei

    Păstura, de obicei, este administrată oral prin înghițire directă sau în amestec cu miere sau alte lichide. Mai poate fi administrată și sublingual, direct în stomac (în cazul bolnavilor la care alimentația se administrează direct).

    În cosmetică, păstura intră în compoziția diferitelor măști, în combinație cu alte produse apicole, ca lăptișorul de matcă și mierea.

Le Createur iti mai recomanda:

  • Păstură de albine naturală 150 g

    Păstură de albine naturală 150 g

    52 lei

Spune parerea ta

You're reviewing: Păstură de albine naturală 100 g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Preț
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.