Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Păstură de albine naturală 150 g

More Views

Păstură de albine naturală 150 g

Fii primul care evalueaza acest produs.

Păstura de albine este un polen predigerat, de aceea este mai ușor de consumat și de asimilat de organism. Conține proteine, glucide, lipide, aminoacizi, vitamine din grupul B, vitaminele D, E, C, K, provitamina A, 27 de minerale, un factor antibiotic, un factor de creștere, hormoni naturali și enzime.


Păstura se obține din grăuncioarele de polen, care sunt sfărâmate și depuse în celulele fagurilor. Aici polenul începe un proces de fermentare naturală prin care își mărește calitățile nutritive și terapeutice.


Față de polen, valoarea nutritivă și antibiotică este de 3 ori mai mare. De asemenea, învelișul extern al polenului, exina, este distrus, determinând asimilarea mai ușoară și completă de către organism a principiilor active din păstură.

In stoc

52 lei

    Păstura, de obicei, este administrata oral prin înghițire directă sau în amestec cu miere sau alte lichide. Mai poate fi administrată și sublingual, direct în stomac (în cazul bolnavilor la care alimentația se administrează direct).

    În cosmetică, păstura întră în compoziția diferitelor măști, în combinație cu alte produse apicole, ca lăptișorul de matcă și mierea.

Spune parerea ta

You're reviewing: Păstură de albine naturală 150 g

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Preț
Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție. Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru prezentarea ofertelor si produselor noastre.