Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Stupina Taina Vie

Mierea noastra, atat de frumos numita ”Taina Vie”, simbolizeaza marturia prezenta a apiculturii traditionale din cele mai timpurii vremuri, a sfaturilor stravechi trecute prin generatii, a bucuriei de a trai intr-un mod armonios cu natura. Bunicii nostri ne-au transmis preocuparea pentru apicultura, dezvoltand astfel ferma apicola “Taina Vie” din comuna Barnova, judetul Iasi.

Cand vorbim despre miere de albine, vorbim despre autentic si nemuritor. Noi am conservat traditia si respectul fata de acest produs plin de har si am dezvoltat la ferma noastra nu doar un centru de produse apicole traditionale, ci si un izvor de sanatate, mierea noastra fiind in totalitate produsul albinelor, fara adaosuri de nici un fel.

Produsele noastre sunt de inalta calitate, obtinute in stilul traditional. Mierea de albine “Taina Vie” nu contine grasimi, nu are colesterol, nu contine sodiu, aditivi, arome adaugate, nu este procesata, nu este pasteurizata, nu contine zahar, nu contine E-uri, nu este diluata cu apa si nu este falsa.

Calitatea si varietatea produselor noastre ne-au adus aprecierea clientilor nostri, nu numai in Iasi, dar si in Romania si pe plan international. Suntem mandri ca aducem incantarea si deliciu cu produsele noastre:

  • miere de salcam, de tei, poliflora, floarea soarelui, rapita, mana, castan, menta, papadie, zmeura;
  • miere cu delicii: miere cu capaceala, miere cu catina, miere cu fagure, miere cu goji, miere cu merisoare, miere cu migdale, miere cu nuci, miere cu stafide, miere cu samburi de dovleac, miere cu seminte de floarea soarelui, miere cu 4 seminte.
  • cadourile Taina Vie: seturi de borcane de miere, polen, miere cu delicii, miere cu seminte
  • produsele apicole, tot din Stupul Taina Vie: forta mierii, laptisor de matca pur, polen, tinctura de propolis, pastura, miere cu propolis, miere cu polen.

Pentru ca vrem sa ducem mai departe traditia si bunatatea mierii, participam la evenimente dedicate stilului de viata sanatos (si nu numai). Fiecare participare Taina Vie la evenimente si targuri aduce savoare, incantare si desfatare pentru vizitatori.