Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Despre Taina Vie

Inca din copilarie bunicii nostri ne-au dezvaluit din tainele stuparitului. Cu blandete si rabdare ne-au explicat ce inseamna viata intr-un stup, cat de bine sunt organizate albinele. Am degustat impreuna din faguri si am invatat despre proprietatile mierii. Amprenta traditiei si a lucrului bine facut  se face simtita in fiecare din actiunile noastre.

 

Astazi transmitem si noi mai departe ce am invatat si ne bucuram de faptul ca ferma apicola “Taina Vie” are la origini familia. Impartasim  dragostea fata de natura si de oameni prin  produsele noastre apicole.

Un brand romanesc in plina ascensiune, Taina Vie se pregateste sa fie lansat international. Suntem mandri sa va punem la dispozitie acest aliment al zeilor produs cu respect si cuviinta in prisaca noastra din Barnova.


Taina Vie si cultura Cucuteni

Inceputurile civilizatiei noastre romanesti sunt legate tot de mierea de albine. Astfel, pe un vas traditional din ceramica apartinand culturii Cucuteni din perioada 6000-5000 I.C., apar reprezentari grafice ale albinelor “zeite”. 

Cand vorbim despre miere de albine, vorbim despre autentic si nemuritor. Noi am conservat traditia si respectul fata de acest produs plin de har si am dezvoltat la ferma noastra nu doar un centru de produse apicole traditionale, ci si un izvor de sanatate, mierea noastra fiind in totalitate produsul albinelor, fara adaosuri de nici un fel.