Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Lucian Tanasa - Martie 2019

"Produse de stupină de cea mai bună calitate...super locație!"


Andrada D - August 2018

"Mulțumesc frumos pt colet (cele 50 de borcane cu miere trimise la Timișoara). Sunt exact ce ne-am dorit. Sunteți foarte amabili și atenți la detalii. Mulțumim încă o dată!"

Cristina Miron- Brașov


Cristina Miron - Brașov - Câștigătoarea concursului "Îți place mierea?"

"Mierea cu propolis este foarte bună. Ne-a făcut diminețile fericite. Ne-a oferit mie și puiuțului meu energia necesară să facem toate treburile.
Este un produs de calitate și foarte gustos.
Mulțumim.
"

 

 

Client Taina Vie - Noiembrie 2016

"Dumnezeiască a fost mierea polifloră! Nu ne mai săturăm de ea. I-am dat de gust! Polenul crud ia fiica mea cu recomandare de la doctor 20 g pe zi. Mulțumesc că existați și multă sănătate familiei!"Max Lorenz - București


Max Lorenz - București - Octombrie 2016

"Felicitări pentru brand! Atrage prin mesaj, căldura și energia pe care o degajă și este susținut de calitatea produselor stupului. Toată "mierea cu descântec din stup" este delicioasă și cu efecte benefice demonstrate și binecunoscute. Cu toate acestea preferata mea, deși am trecut de mult de vârsta copilăriei, este mierea de salcâm."

 

 

 

Rodica Tivga - Câștigătoarea concursului "Recunoaște mierea"


Rodica Tivga - Câștigătoarea concursului "Recunoaște mierea" Septembrie 2016

"Mulțumim pt.premiu ...un borcan de miere de salcâm atât de fină și delicată. Recomand cu drag mierea cu descântec "Taina Vie"


 

  

Tatiana Berghel  15.09.2016

Tocmai am primit coletul.
Din suflet mulțumesc!!!
Să fiți binecuvântați...întreaga familie TainaVie.....pentru strădania de a păstra și duce mai departe acest meșteșug strămoșesc....albinăritul!!!!... căci miere ca pe ale noastre meleaguri,

nu se mai află nicăieri în lume!!!
înțelepciune minții.....putere trupului.....credință în suflet!!!, cu recunoștință vă trimit!!!


Lica Bălteanu  7.09.2016

Ador mierea de salcâm naturalâ. Are atâtea calități....!

 
Rodica Paula Caval - Arpechim Refinery


Rodica Paula Caval - Arpechim Refinery 6.09.2016

Excelentă!

 
 

 

Laura Bagrii - Laura Bagrii Concept


Laura Bagrii - Laura Bagrii Concept  11.07.2016

Buună! 


 


Geo BateSaua - Președintele Asociației BATE ȘAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA


Geo BateSaua - Președintele Asociației BATE ȘAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA 27.02.2016

De doi ani deja consum cu toata familia mierea si mixurile Taina Vie. De acum inainte, toata familia Bate Saua sa Priceapa Iapa (asociatia noastra) va consuma Taina Vie!!! Vom avea pliculetele Taina Vie personalizate cu marca noastra BateSaua!!! Multumim TainaVie:)))Sabina Ionescu - Marketing Consultant at Nutrigo


Sabina Ionescu - Marketing Consultant at Nutrigo 

Picături galben aurii, străbătute de razele soarelui şi oblojite cu grijă, adunate de pe rame zumzăitoare şi atent aşezate în recipiente cu alte super ingrediente... Stupina Taina Vie  adună toată această sănătate aurie.Paula Tudor - Owner Sweet Home Crochets

 

Paula Tudor - Owner Sweet Home Crochets 17.06.2015

Mierea de la Taina Vie e prietena mea si a familiei mele inca de cand am gustat-o prima si intaiasi data! De atunci nu ne-a mai parasit diminetile, cafeaua, pastele cu nuca si ciocolata de casa.
Iar de cand optiunea de plata cu cardul este activa... sky is the limit! 

 


Allexinno Alexys - Vaslui

 

Allexinno Alexys Vaslui 29.11.2015

Preturi si produse bune si de o calitate excelenta
Florin Robu (ASICart)

 

Florin Robu ( ASICart ) 06.10.2015

Forta mierii rules!!! Eu si feciorasul meu cel mare luam in fiecare dimineata cate o lingurita de "medicament". 
Excelente produse!

 

 

Vladilena Gheorghiu (Nichi Critina Nichita Iasi)

 

Vladilena Gheorghiu (Nichi Critina Nichita Iasi) 31.12. 2014

Sanatate curata!

 


 

Diana Nechita (Transparency international Romania)Diana Nechita (Transparency international Romania) 11.03. 2014

Cea mai buna miere! Abia dupa ce gusti Taina Vie iti dai seama ce gust ar trebui sa aiba mierea...Eurotech

La sfarsitul fiecarui an oferim clientilor, furnizorilor si colaboratorilor nostri un cadou, pentru a le multumi pentru anul ce a trecut. In 2014 am dorit sa alegem un cadou de suflet, dulce si natural, care sa aiba o poveste si mai ales amprenta locala. Stupina Taina Vie din Barnova Iasi a insumat toate aceste cerinte: o miere naturala, delicioasa, o poveste aparte, ce a inceput cu mii de ani in urma, un ambalaj premium si mai ales caldura apicultorilor Oana si Dragos Iliescu. Si ca o confirmare a alegerii noastre, am primit aprecieri si multumiri nenumarate din partea celor care s-au delectat, la sfarsit de an, cu miere naturala Taina Vie.

 

Pro Management Consultant

Taina Vie este nu doar un concept unic ci si CONTINUT. Sanatate, Suflet, Autenticitate, Traditie, Natura. Toate se gasesc intr-un singur borcanas cu miere. Pentru ca mierea lor este "taină vie"!

 

Nicoleta L.

Inainte de a deveni familiarizata cu produsele Taina Vie credeam ca mierea este  usor de obtinut de oriunde si de la oricine. Mai tarziu, mi-am dat seama ca dincolo de acestea, exista multa munca, dedicare si profesionalism.

 

Vlada G.

Adevarata Taina Vie  este cea care se gaseste in Forta Mierii. Un remediu naturist pe care il recomand mamicilor si copiilor atat in prevenirea, cat si in tratarea racelilor.

 

Dan T.

Mmmierea de la Taina vie e o prezenta constanta in casa mea, as putea s-o trec pe lista de la intretinere . O consum de la inceputurile ei, inainte sa apara in lume in borcanele astea patratoase si faine. Sa va spun cam cum e o vizita cu degustare la stupina? Nu va zic, va las sa va convingeti singuri; albinele sigur se vor bucura.

 

Gabriela M.

Pentru mine, mierea din stupina Taina Vie inseamna vitalitate, frumusete si...rasfatul dulce al fiecarei zile.Sunt recunoscatoare apicultorilor pentru modul responsabil si efortul sustinut in a oferi produse naturale si informatii valoroase despre acestea.