Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Beneficii ale mierii de albine

Mierea de albine are o compoziție chimică neobișnuită, una care o face să se păstreze pe termen nelimitat.  Acest avantaj al absenței termenului de valabilitate se vede ori de câte ori vase antice de miere, încă perfect conservate, sunt descoperite în timpul săpăturilor din mormintele egiptene timpurii. Are un nivel unic de scăzut de umiditate și este extrem de acidă, făcând-o un mediu interzis pentru bacterii și microorganisme.

1.       Stimulează sistemul imunitar

Mierea este încărcată cu vitamine, minerale, enzime care protejează organismul de bacterii și stimulează sistemul imunitar. Simptomele răcelii și gripei, cum ar fi tusea, durerea de gât și congestionarea sunt, de asemenea, ținute la distanță atunci când te tratezi cu miere.

Vezi Pachetele de imunitate de la Taina Vie

2.       Te ajută să pierzi în greutate

Consumul de apă caldă cu lămâie și miere, pe stomacul gol dimineața, este componenta principală a fiecărui program de detoxifiere. Această rutină zilnică este una dintre cele mai bune metode pentru a curăța ficatul, elimina toxinele și grăsimea din organism.

Vezi aici Totul despre dieta cu miere

3.       Reduce riscul de boli de inimă

S-a demonstrat că mierea naturală de albine, amestecată cu scorțișoară, revitalizează arterele și venele inimii și reduce colesterolul din sânge cu până la 10%. Atunci când este consumat în mod regulat, acest amestec poate reduce riscul de atac de cord.

Vezi  mai multe detalii în articolul  Miere şi scorţişoară, remediul care previne atacul de cord

4.       Calmează indigestia

Pentru cei care suferă de indigestie, proprietățile antiseptice ale mierii de albine reduc aciditatea în stomac și stimulează digestia.

5.       Crește nivelul de energie

Zaharurile naturale din mierea de albine asigură o sursă sănătoasă de calorii și energie pentru organism. În plus, folosind mierea pentru un impuls de energie asigurați, de asemenea, pofta înnăscută a corpului uman pentru ceva dulce.

De fapt, o linguriță de miere este echivalentul natural al unei băuturi energizante

6.       Curăță pielea

Datorită proprietăților sale anti-microbiene și anti-fungice, mierea este cel mai bun produs organic de îngrijire a pielii. Aplicați o cantitate mică de miere direct pe pete, și lăsați pielea să absoarbă proprietățile medicinale, peste noapte. Spălați dimineața, și, după o utilizare regulată, vă veți trezi cu pielea curată!