Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Valoarea alimentară a mierii


Mierea de albine este un produs cu o deosebită valoare alimentară. Conține glucide într-o proporție destul de mare (81%), indispensabile organismului. Ele sunt o excelentă sursă de energie și care, consumate ca atare, au avantajul că sunt ușor absorbite și digerate.

 

Datorită cantității mari de glucide, valoarea energetică este foarte mare: 100 g miere furnizează pana la 315 kcal. Mierea are o foarte mare valoare nutritivă, datorită conținutului ei bogat în glucide, o gamă variată de vitamine (B6, B12, C, A, D, E, K) și săruri minerale Ca, Fe, Pt.

 

Pentru un stil de viață sănătos se recomandă consumarea a 50-70 g miere zilnic pentru adulți și circa 1 sau 2 lingurițe, adăugate în terci cu fructe, pentru copii.

 

Mierea este recomandată să fie consumată cu ceai sau cu lapte călduț (temperatura lichidului nu trebuie sa depășească + 38 ºC), deoarece la temperatură înaltă mierea își pierde proprietățile curative și terapeutice. Încălzirea distruge cea mai mare parte dintre enzimele mierii.

 

Obține o reducere de 10% la următoarea comanda!
Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi un cupon de 10% reducere la urmatoarea comanda. Discountul nu se acordă pentru produsele aflate deja la promoție.