Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

1. Pot veni la sediul Taina Vie pentru a plati comanda in numerar si comanda direct produse apicole?

R: Plata produselor comandate de pe site-ul www.tainavie.ro se poate face online si numerar. Daca doriti sa vedeti cum arata produsele inainte sa le comandati, sa gustati din mierea si produsele apicole Taina Vie, va asteptam la stupina noastra din Comuna Barnova, sat Barnova, str. Nicolae Titulescu, nr. 7, jud, Iasi. Vizita la stupina poatre fi programata la numarul de telefon 0747/859.185.

 2. Pot ridica produsele comandate de la sediu Taina Vie?

R:  Produsele comandate pe www.tainavie.ro se pot ridica si de la stupina noastra din Comuna Barnova, sat Barnova, str. Nicolae Titulescu, nr. 7, jud, Iasi, sau se pot livra prin curier la adresa mentionata la comanda.

 3. Puteti livra produse si in strainatate?

R: Da, Taina Vie livreaza miere si rpoduse apicole national si international. Unele produse care necesita temperaturi controlate nu se livreaza in sezonul cald.

 4. Puteti livra si in comunele/satele care nu se afla in lista localitatilor afisate pe site?

R: Putem livra produse oriunde in tara. In provincie produsele Taina Vie se livreaza cu Posta Romana, iar pretul transportului difera in functie de greutatea coletului final. In localitatile cu livrare locala, pentru comenzi mai mari de 150 de lei, transportul este gratuit.

 5. Ce inseamna cand un produs este disponibil doar la comanda?

R: Atunci cand un produs are in descriere „disponibil la comanda” inseamna ca nu este in stoc in perioada respectiva. Pentru ca produsele Taina Vie sunt din stupina noastra, aproape de inceputul sezonului apicol putem ramane fara un tip de miere. Puteti lansa insa comanda si noi vom incerca sa le procuram de la colegii nostri apicultori, de la stupine vecine, care urmeaza, ca si noi, metoda traditionala in aceasta indeletnicire veche de mii de ani. 

 6. In cat timp de la plasarea comenzii ajunge aceasta la destinatie?

R: Termenul mediu de livrare in localitatile din aria de livrare a curierului este de 24 de ore de la confirmarea in sistem a platii comenzii. 

7. Mierea are termen de valabilitate

R: Medicament pentru preotii si invatatii din vechime, mierea de albine este singurul aliment cunoscut din lume care are termenul de garantie nelimitat. Pana si in piramidele egiptene s-a descoperit miere de albine, veche de peste 3000 de ani care inca era buna pentru consum.

8. Mierea cristalizata nu este miere naturala?

R: Desi s-a incetatenit foarte mult impresia conform careia mierea care se zahariseste nu este naturala, procedeul de zaharisire sau cristalizare este specific nuymai mierii naturale. Aceasta este o dovada a faptului ca nu are ingrediente adaugate de tipul zaharului, conservantilor.

 9. La ce temperatura mierea isi pierde proprietatile?

R: Nu adaugati mierea de albine in lichide ce depasesc temparutara de 38 °C deoarece isi pierde din proprietati!

10. Mierea de albine poate fi consumata de copii sau diabetici?

R: Mierea de albine de salcam nu se administreaza copiilor sub 1 an si persoanelor care sufera de diabet! Persoanele care sufera de diabet NU vor consuma miere si produse din miere decat sub indrumarea medicului!