Miere cu descantec. Din stup.
Contact TainaVie
(0 produse) - 0 lei

Nu aveti nici un produs in cos

Livrari internationale

Mierea noastra, atat de frumos numita ”Taina Vie”, simbolizeaza marturia prezenta a apiculturii traditionale din cele mai timpurii vremuri, a sfaturilor stravechi trecute prin generatii, a bucuriei de a trai intr-un mod armonios cu natura. Bunicii nostri ne-au transmis preocuparea pentru apicultura, dezvoltand astfel ferma apicola “Taina Vie” din comuna Barnova, judetul Iasi.

Mierea naturala Taina Vie, mierea cu delicii, energizantele noastre, toate deja delecteaza gusturile clientilor nostri din Italia, Franta, multe alte tari din Europa si Anglia.

Calitatea si varietatea produselor noastre ne-au adus aprecierea clientilor nostri, nu numai in Iasi, dar si in Romania si pe plan international. Suntem mandri ca aducem incantarea si deliciu cu produsele noastre:

  • miere de salcam, de tei, poliflora, floarea soarelui, rapita, mana, castan, menta, papadie, zmeura;
  • miere cu delicii: miere cu capaceala, miere cu catina, miere cu fagure, miere cu goji, miere cu merisoare, miere cu migdale, miere cu nuci, miere cu stafide, miere cu samburi de dovleac, miere cu seminte de floarea soarelui, miere cu 4 seminte.
  • cadourile Taina Vie: seturi de borcane de miere, polen, miere cu delicii, miere cu seminte
  • produsele apicole, tot din Stupul Taina Vie: forta mierii, laptisor de matca pur, polen, tinctura de propolis, pastura, miere cu propolis, miere cu polen.

Pentru livrari internationale sau parteneriate (distributia mierii Taina Vie in afara tarii), va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0747/859.185 sau contact@tainavie.ro.